Nieuws2023-06-08T20:42:33+01:00

Nieuws

Podcast tip!

Wat heb je nodig’ is de vraag die Judith heeft gemist in haar contact met haar leidinggevende en collega’s nadat zij de diagnose kanker kreeg. Kijken naar wat er qua werk wél kan én werk zien als onderdeel van herstel. Dat is een belangrijkste boodschap uit deze podcast. Wil jij als werknemer die geraakt is door kanker, als leidinggevende of als HR professionals tips over werk & kanker zodat kanker een normaal gespreksonderwerp wordt op de werkvloer? Luister dan deze podcast. ‘ https://open.spotify.com/episode/31rvE7xjwL01KlbCPBkTd3?si=Pv8O3ugrQjemUmntAG_LDA

4 februari 2024|

Even voorstellen… Ronald Sluiter

In het begin van het nieuwe jaar kunnen we ons team verder uitbreiden met nieuw vrijwilligers. De eerste nieuwe vrijwilliger die we graag aan jullie voorstellen is Ronald (49). Na een succesvolle, internationale sales carrière kreeg Ronald in 2020 de diagnose kanker (PMP). Meer over zijn verhaal lees je hier: Vrijwilligers – Stichting Kankerpraat

18 januari 2024|

Podcast tip!

In samenwerking met de GGD-Limburg Noord maakten we twee podcast afleveringen over HPV. In de eerste aflevering het gesprek met Gynaecoloog D. Boskamp over HPV, deze aflevering is via deze link te beluisteren: https://open.spotify.com/episode/1OzfGFQXJ8xQNjJuqz3flR?si=7GXAQKvGR6-dE9KjsM4mRQ

In de tweede aflevering in samenwerking met de GGD Limburg-Noord gaan we in gesprek met Kim Brouns.

Toen Kim op haar 25e graag zwanger wilde worden en dit niet lukte kwam ze in de medische wereld terecht. Een uitstrijkje was een van de onderzoeken die werden gedaan en hieruit bleek dat Kim een PAP4 had en deze behandeld moest worden.

Via deze link te beluisteren: https://open.spotify.com/episode/1A6djDdvg4KfdzFh8uo1gh?si=mFTKWkSFTiqBPScQtqZ0Sg

18 december 2023|

Donatie Sylvan Horst B.V.

Ieder jaar in december doneert Sylvan Horst B.V. aan een goed doel. Dit jaar werd Stichting Kankerpraat gekozen als het goede doel en daarom mochten we €500,- in ontvangst nemen uit de handen van Martijn Hendriks.

Nogmaals hartelijk dank voor deze mooie donatie.

15 december 2023|

Podcast tip!

In de 11de aflevering gaat Ken in gesprek met Tom van Beusekom. Hij is pas 32 jaar en heeft uitgezaaide slokdarmkanker. Tom neemt ons mee in zijn verhaal en vertelt ons over hoe hij hiermee omgaat. Een belangrijke uitlaatklep is zijn boek waar hij graag over verteld: De Dubbele Marathon.

Via de volgende link is het boek te bestellen: (dubbelemarathon.nl)

Op 09-01-2024 ontvingen we het droevige bericht dat Tom is overleden. Wij wensen zijn familie, vrienden en alle andere die hem lief hadden heel veel sterkte met dit verlies.

27 november 2023|

Podcast tip!

Onze voorzitter Ken ging begin oktober in gesprek met Ron Bosmans in de podcast Alles van Waarde. Hier verteld hij over zijn eigen verhaal en over Stichting Kankerpraat. De podcast is te beluisteren via deze link.

8 november 2023|
Ga naar de bovenkant