Wat doen wij

Mocht je in behandeling zijn bij een van de instanties waar wij mee samen werken dan kan je hulpverlener je vragen of er behoefte is aan contact met de stichting. De hulpverlener geeft je dan een formulier waarop je jouw naam en telefoonnummer invult waarmee je de hulpverlener tevens toestemming verleent om deze gegevens met de stichting te delen. Na het invullen van dit formulier wordt er binnen 14 dagen contact met je opgenomen. De vrijwilliger gaat met je het gesprek aan over jouw situatie. Je bent zelf vrij in wat je wel en niet wilt delen. Mocht er behoefte zijn aan professionele hulp dan zal deze vrijwilliger samen met je kijken welke hulp passend kan zijn. Is er na dit telefoongesprek nog behoefte aan een tweede gesprek dan kun je samen met de vrijwilliger hierover een afspraak maken.

Wil je graag contact met een van de vrijwilligers maar werkt jouw hulpverlener niet samen met onze stichting? Klik dan op de button om meteen contact op te nemen.

Naasten

Als je partner kanker krijgt, word ook jij als naaste hier hard door geraakt. Het brengt vaak spanningen, onzekerheid en angst met zich mee. Om je partner te steunen, stop je je eigen emoties zoveel mogelijk weg. In een stabielere periode komt vaak de mentale klap, terwijl daarnaast het gewone leven door blijft draaien. Vaak gaat alle aandacht uit naar de patiënt. Jij als naaste verdient echter net zoveel aandacht en steun.

Wil je meer informatie over Stichting Kankerpraat? Download dan de brochure

Kankerpraat - brochure

In de brochure vindt je de volgende informatie:

  • Waarom de stichting is opgericht.
  • De werkwijze die door de stichting gehanteerd wordt.
  • Hoe een traject eruit ziet.

"*" geeft vereiste velden aan