Raad van advies

De Raad van Advies heeft als taak het bestuur van Stichting Kankerpraat te adviseren over diverse strategische en organisatorische vraagstukken. Door de waardevolle adviezen van de Raad van Advies kunnen we onze doelen efficiënter bereiken en onze dienstverlening aan kankerpatiënten en naasten nog verder optimaliseren.

De leden van de Raad van Advies zijn onafhankelijk en worden geselecteerd op basis van hun expertise en affiniteit met psychosociale kankerzorg. Zij zijn inhoudelijk betrokken en hebben vooral op bestuurlijk niveau uitgebreide ervaring in de zorgsector of andere relevante sectoren.

Raymond Knops

Raymond-Knops

De impact van de boodschap kanker is enorm. Alles staat ineens stil en daarna zijn er veel vragen. Natuurlijk van medische aard, maar ook vragen wat dit nu betekent voor jezelf en je naaste omgeving. Je leven staat ineens volledig op z’n kop. Dan is het fijn om met mensen te spreken…

Lees meer

Yes van de Wouw

Yes van de Wouw

Tot 1 jan 2024 ben ik werkzaam geweest als internist-oncoloog in het Viecuri. Mijn hele werkzame leven heb ik besteed aan het zo goed mogelijk begeleiden van patiënten rondom de diagnose kanker; een hele uitdagende, mooie maar ook vaak zware taak. Toch had ik niets anders willen doen. Tijdens mijn werk ben ik al in aanraking gekomen met Stichting Kankerpraat…

Lees meer

Wil je in contact komen met een van onze vrijwilligers?

Klik op onderstaande button om het contactformulier in te vullen en een vrijwilliger zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.